Record istoric la Pașapoarte. Prefectul Silviu Coșa: „Urmează probabil să lucrăm și în weekend”

Constănțenii nu s-au prezentat niciodată într-un număr atât de mare la Serviciul de Pașapoarte. S-a ajuns la un record istoric: 730 de cereri depuse într-o singură zi, a declarat prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, la Tomis TV, în emisiunea „Punctul pe i”, moderată de jurnalistul Cristian Hagi.

„De la o medie de 100 și ceva de cereri pe zi s-a ajuns la 200. La un moment dat s-a ajuns la un maxim istoric de 730 de cereri într-o zi.”, a punctat prefectul.

Acesta a spus că în momentul actual se face față, deși nu este ușor, cu sprijinul Direcției Generale de Pașapoarte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

„Am încercat să adaptăm măsurile. Nu poți însă detașa oameni din altă parte pentru a-I pune să lucreze la pașapoarte. Activitatea trebuie gestionată cu personalul existent. Urmează probabil să lucrăm și în weekend.”, a spus prefectul.

Acesta a subliniat că toate documentele care sunt depuse trebuie și procesate.

„Un anumit număr de cereri, 100, 150, 200, sunt redirecționate către alte județe pentru a fi soluționate acolo după preluarea informațiilor, astfel încât activitatea să fie cât mai fluidă în Constanța.”, a mai spus prefectul.

Toată luna martie, programul va fi de 12 ore pe zi, la ghișeele unde se primesc cererile.

Programările se fac online (detalii AICI). Se poate merge și fără programare, dar va trebui să așteptați fie ca cineva să nu se prezinte, fie ca anumite cereri să fie prelucrate mai repede.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Record istoric la Pașapoarte. Prefectul Silviu Coșa: „Urmează probabil să lucrăm și în weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Garda de Mediu a amendat cu 100.000 de lei dezvoltatorul imobiliar de pe plaja Corbu și a decis aducerea terenului la starea inițială

Fri Mar 11 , 2022
In cursul zilei de ieri, 10 martie 2022, comisari din cadrul Comisariatului Județean Constanta si Comisariatului Rezervației Biosfera Delta Dunării au efectuat verificari impreuna cu reprezentantul IPJ Constanța, la două proiecte imobiliare din comuna Corbu. „S-a constatat ca nu sunt respectate prevederile din acordurile de mediu emise de APM Constanța. […]
corbu complex imobiliar