Record istoric la Pașapoarte. Prefectul Silviu Coșa: „Urmează probabil să lucrăm și în weekend”

Constănțenii nu s-au prezentat niciodată într-un număr atât de mare la Serviciul de Pașapoarte. S-a ajuns la un record istoric: 730 de cereri depuse într-o singură zi, a declarat prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, la Tomis TV, în emisiunea „Punctul pe i”, moderată de jurnalistul Cristian Hagi.

„De la o medie de 100 și ceva de cereri pe zi s-a ajuns la 200. La un moment dat s-a ajuns la un maxim istoric de 730 de cereri într-o zi.”, a punctat prefectul.

Acesta a spus că în momentul actual se face față, deși nu este ușor, cu sprijinul Direcției Generale de Pașapoarte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

„Am încercat să adaptăm măsurile. Nu poți însă detașa oameni din altă parte pentru a-I pune să lucreze la pașapoarte. Activitatea trebuie gestionată cu personalul existent. Urmează probabil să lucrăm și în weekend.”, a spus prefectul.

Acesta a subliniat că toate documentele care sunt depuse trebuie și procesate.

„Un anumit număr de cereri, 100, 150, 200, sunt redirecționate către alte județe pentru a fi soluționate acolo după preluarea informațiilor, astfel încât activitatea să fie cât mai fluidă în Constanța.”, a mai spus prefectul.

Toată luna martie, programul va fi de 12 ore pe zi, la ghișeele unde se primesc cererile.

Programările se fac online (detalii AICI). Se poate merge și fără programare, dar va trebui să așteptați fie ca cineva să nu se prezinte, fie ca anumite cereri să fie prelucrate mai repede.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Record istoric la Pașapoarte. Prefectul Silviu Coșa: „Urmează probabil să lucrăm și în weekend”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Garda de Mediu a amendat cu 100.000 de lei dezvoltatorul imobiliar de pe plaja Corbu și a decis aducerea terenului la starea inițială

vin mart. 11 , 2022
In cursul zilei de ieri, 10 martie 2022, comisari din cadrul Comisariatului Județean Constanta si Comisariatului Rezervației Biosfera Delta Dunării au efectuat verificari impreuna cu reprezentantul IPJ Constanța, la două proiecte imobiliare din comuna Corbu. „S-a constatat ca nu sunt respectate prevederile din acordurile de mediu emise de APM Constanța. […]
corbu complex imobiliar

V-ar putea interesa și: