Record mondial? Șase candidaturi din partea a șase partide diferite!

În 2021, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei, de ziua lui, nemulțumit de faptul că localitatea nu a primit niciun ban de la guvern, iar viceprimarul a fost suspendat

Nicolae Anghel se află la al cincilea mandat de primar al comunei Castelu, din partea a tot atâtea partide: PNȚCD, PD, UNPR, PNL și PMP.

Acum este primar din partea PMP, partid care a ratat intrarea în parlament și care a fost sancționat dur și de alegătorii constănțeni la alegerile precedente, atât locale, cât și parlamentare.

Nicolae Anghel a anunțat că va candida pentru un nou mandat din partea altui partid. Al șaselea! Este vorba despre PSD.

„Cu dl președinte Felix Stroe (n.r. președintele PSD Constanța) în 2016 și în 2020 am purtat discuții care au fost respectate, fiind sprijinit să fac majoritate în consiliu local pentru a alege viceprimarul și totodată pentru a asigura funcționarea consiliului local prin adoptarea hotărârilor în interesul comunității.

Vin la organizația locală PSD Castelu cu o viziune pentru viitor, îmbinând experiența cu tinerețea. Deasemenea voi respecta reprezentarea echitabilă a femeilor și bărbaților pe lista de consilieri. Am datoria morală ca în momentul când mă voi retrage din politică, Organizația locală PSD să fie o organizație puternică indiferent de competitori.

A fost cea mai ușoară decizie luată în viața mea, din punct de vedere politic.”, a declarat acesta.

A făcut greva foamei câteva ore

În 2021, Nicolae Anghel a intrat în greva foamei, de ziua lui, nemulțumit de faptul că localitatea nu a primit niciun ban de la guvern, iar viceprimarul a fost suspendat.

Edilul s-a prezentat în fața Prefecturii Constanța cu o pancartă asupra sa. Una lucrată frumos, nu scrisă de mână.

„Sunt la serviciu. Greva foamei înseamnă că sunt la serviciu pentru cetățeni. De ziua mea, cel mai frumos cadou. Este ziua mea de naștere astăzi. Vreau să țin minte ziua asta, indiferent ce se întâmplă. Nu există comuna Castelu pe listă, nici la CJC, nici la Ministerul finanțelor. Nu voiam miliarde. Trăiesc din fonduri europene”, a spus primarul pentru presa locală care aflase de eveniment (probabil anunțată direct, pentru că evenimentul nu a fost prezentat public).

Am vrut și noi să luăm un interviu primarului. Am ajuns la circa două ore după ce primarul îți făcuse apariția. Nu mai era țipenie de om. L-am contactat pe primar și l-am întrebat cât timp a stat în greva foamei. Câte ore exact. Nu ne-a răspuns.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Record mondial? Șase candidaturi din partea a șase partide diferite!

  1. Sase sasi in sase saci, ca nu merge sa spun trei, Doamne si toti trei…
    Toti o apa si-un pamant, sa-l aduca pe Mazare, ca in afara de ala n-a mai facut nimeni ceva bun. Astia doar fura, ala mai facea cate ceva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un polițist a lovit un copil care traversa pe trecerea de pietoni

mar mart. 5 , 2024
La data de 5 martie 2024, în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-ar fi produs un accident rutier. „Din primele informații rezultă că un polițist din cadrul Serviciului Criminalistic ar fi […]

V-ar putea interesa și: