Rednic, dat afară de la Viitorul chiar de ziua sa. Revine Hagi

mircea rednic

C Viitorul Constanța a fost înfrântă pe teren propriu de Politehnica Iași, cu scorul de 2-1. Din acest motiv și din cauza lipsei de rezultate, echipa constănțeană a decis încheierea colaborării cu antrenorul Mircea Rednic.

Din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanța a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic, căruia îi mulțumim pentru munca depusă pentru clubul nostru”, transmit reprezentanții clubului constănțean.

Gică Popescu, președintele grupării din Ovidiu, a recunoscut prima mutare pe care o va face ”Regele” după demiterea ”Puriului”.

„Este adevărat că Gică (n.r. Hagi) va veni mai aproape de echipă. Este un moment dificil, în care trebuie să strângem rândurile. Toți trebuie să ajutăm cât mai mult pentru a salva situația, iar play-out-ul este unul foarte dificil”, a spus Gică Popescu.

Fostul mare fotbalist lasă clar de înțeles că la Viitorul nu mai este loc pentru ”experimente” și că doar Hagi este cel care poate redresa echipa.

”Este nevoie de experiența lui și sunt convins că ne va ajuta, așa cum a făcut-o mereu. El a creat acest sistem, această filosofie de joc și el știe cel mai bine cum trebuie implementată”, a mai spus Gică Popescu, în miez de noapte, pentru ProSport.

Este pentru a treia oară în carieră când Rednic primește un astfel de ”cadou”. S-a mai întâmplat în 2001, când a fost dat afară de George Copos de la Rapid chiar de ziua sa. Acesta s-a întors în Giulești și a reușit să câștige titlul în sezonul 2002-2003.

A doua oară a fost în Belgia, campionat în care Rednic a activat atât ca jucător cât și ca antrenor. ”Puriul” era atunci tehnicianul celor de la Gent, unde a rezistat 27 de meciuri. Belgienii i-au încheiat atunci contractul chiar pe 9 aprilie 2014, când antrenorul român a împlinit 52 de ani.

Rednic o lasă pe Viitorul pe locul 11 în Liga 1, cu 31 de puncte, la egalitate de puncte cu FC Voluntari, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

După înfrângerea cu Poli Iași, Mircea Rednic nu a vrut să vorbească despre o posibilă plecare de la echipă.

„Te gândești la toate, încerci să analizezi, îți reproșezi în unele momente. Când nu sunt rezultate, antrenorul e responsabil. Ne gândim. Acum nu vreau să vorbesc de plecare pentru că muncim bine. Le trebuie timp celor tineri. Vedem!”, a spus Rednic, la finalul partidei cu Poli Iași.
One thought on “Rednic, dat afară de la Viitorul chiar de ziua sa. Revine Hagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Se oprește apa în localitățile Amzacea, Pelinu, Comana și Tătaru

Fri Apr 9 , 2021
RAJA S.A. Constanţa va executa luni – 12 aprilie 2021, operațiuni periodice de întreținere a rezervoarelor de înmagazinare apă potabilă de la nivelul stațiilor de pompare ce deservesc localitățile Amzacea, Pelinu, Comana și Tătaru. Pentru realizarea acestor lucrări, se va întrerupe furnizarea apei potabile către toți consumatorii din localitățile mai […]
raja

V-ar putea interesa și: