Reduceri de 10% – 15% la pachetele de iarnă din România, până la finele lunii septembrie

sinaia
Sinaia

S-a dat startul achiziției de pachete turistice pentru sezonul de iarnă din România în regim de înscrieri timpurii. Conform datelor BibiTouroperator, unul dintre cei mai importanți touroperatori specializați exclusiv pe oferte turistice în România, rezervările efectuate în această perioadă aduc disconturi cuprinse între 10% și 15%.

Ultimii ani au demonstrat că cele mai cerute destinații pentru pachetele de Crăciun și Revelion sunt cele balneo (Băile Felix, Călimănești-Căciulata sau Poiana Brașov) și stațiunile montane de pe Valea Prahovei (Sinaia, Predeal) și aici sunt așteptați și în această iarnă cei mai mulți români.

„Avem foarte mulți hotelieri care au menținut prețurile de anul trecut pentru sezonul de iarnă. Avem și creșteri de 12%-14%, dar și acestea sunt acoperite de nivelul discounturilor oferite în perioada de înscrieri timpuri. Un alt avantaj alături de prețul mai redus de care beneficiază românii care își fac rezervările în această perioadă, este că ei pot să aibă garanția că prind loc la hotelul pe care și-l doresc. Datele de până acum ne indică de altfel o creștere potențială de aproximativ 20% a vânzărilor în regim de înscrieri timpurii în acest an față de anul precedent.”  subliniază Adrian Voican, președinte Bibi Group4Travel.

Prețul unui pachet de 3 nopți de Crăciun în Băile Felix la un hotel de 4* cu pensiune completă, cină festivă, prânz tradițional și divertisment este de  1.545 lei/pers/sejur, iar dacă pachetul este achiziționat până la 30.09.2023, turiștii beneficiază de o reducere de 10%

Tot de Crăciun, și tot pentru pachete de 3 nopți, în Poiana Brașov, la un hotel de 3*, cu demipensiune, cină festivă tradițională, pomana porcului și divertisment, prețul este de 2.226 lei/pers/sejur, iar dacă se achită până la 15.09, turiștii vor beneficia de o reducere de 10% din tariful de bază, adică vor plăti 2003 lei/pers/sejur.

Prețul unui pachet de 4 nopți de Revelion în Băile Felix este de 3.255 lei/pers/sejur, cu pensiune completă, băuturi alcoolice incluse, Cină Festivă, Carnaval. Dacă pachetul se achiziționează până la 30.09.2023, se aplică o reducere de 10%, prețul final fiind de 2.939 lei/pers/sejur.

Tot de Revelion și tot pentru pachete de 4 nopți, de această dată, pe Valea Prahovei la un hotel de 4* situat în centrul stațiunii, tariful este de 3.592 lei/pers/sejur cu demipensiune, brunch, Cină Festivă, muzică live și invitați surpriză.

Pentru litoral, au apărut oferte cu 15% reducere până pe 27.10.2023. Astfel, pentru un hotel de 4* din Mamaia, cu pensiune completă și acces la spa, pentru 3 nopți de cazare, turiștii vor achita 3.143 lei/pers/sejur, cu reducerea de 15% inclusă.

Față de anul trecut, turiștii au posibilitatea de a se relaxa în hoteluri noi în Sovata, Brașov și Sibiu, au la dispoziție un nou aquapark cu apă termală în Băile Felix, un nou telescaun la Cavnic și noi amenajări ale pârtiilor de schi de pe Valea Prahovei. De un interes aparte se bucură pârtia Olimpică și Telegondola Borșa, noi investiții majore pentru Maramureș.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

AJPIS Constanța acordă ajutoare de urgență persoanelor afectate de explozia de la Crevedia

mar sept. 5 , 2023
Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Constanța acordă AJUTOARE DE URGENȚĂ răniților în tragicul eveniment de la Crevedia, însoțitorilor sau familiilor acestora care au domiciliul în județul Constanța. Formularele necesare solicitării ajutoarelor de urgență pot fi descărcate de pe site-ul agenției și depuse fizic la sediul agenției din […]
Locul exploziei de la Crevedia, filmat din dronă. Foto: Captură Video

V-ar putea interesa și: