Reduceri de cheltuieli în Campusul Social Henri Coandă

henri coanda

Chiriașii RAEDPP din Campusul Social Henri Coandă care se încălzesc cu energie electrică vor beneficia de încălzire cu energie termică furnizată în sistem centralizat, a anunțat azi instituția.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a implementat deja acest tip de încălzire pentru o parte din blocurile din Campus, iar beneficiile se văd mai ales iarna, la plata facturilor.

„Am purtat discuții cu domnul primar Decebal Făgădău și am decis să implementăm acest sistem în toate blocurile unde locatarii se încălzesc cu energie electrică. În perioada următoare vom găsi soluția tehnică pentru a realiza investiția necesară, împreună cu conducerea RADET Constanța”, a declarat directorul RAEDPP Constanța, domnul Florin Gheorghe. 

În ansamblul de locuințe Henri Coandă există deja 6 centrale, pe strada Zmeurei.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța amenajează o nouă parcare cu aproximativ 500 de locuri

Tue Sep 15 , 2020
Primăria Constanța amenajează o nouă parcare cu aproximativ 500 de locuri. Aceasta este amplasată pe strada Tulcei, în zona școlii 36. Echipele de muncitori lucrează acum la pregătirea suprafeței. ”Venim cu vești bune pentru locuitorii orașului, o nouă parcare cu peste 470 de locuri, destinată celor care locuiesc în zona […]
parcare strada tulcei constanța