Regata inaugurează luni, 8 februarie, primul showroom din Constanța!

Regata inaugurează luni, 8 februarie, primul showroom din Constanța!

Regata, unul dintre cei mai importanți jucători în importul și vânzarea de materiale pentru amenajări interioare din România, se pregătește să deschidă primul showroom din Constanța al companiei.

Noul showroom Regata, situat pe strada Poporului nr. 110-110bis, își va deschide porțile luni, 8 februarie, începând cu ora 9:00. Acesta va comercializa toate categoriile de produse esențiale pentru orice amenajare și reamenajare a locuinței: de la gresie, faianță și parchet, la uși, sanitare, mobilier de baie și multe altele.

„Deschidem primul showroom Regata din Constanța din dorința de a fi aproape de o piață aflată într-o continuă creștere. Prezentând în cadrul unui showroom modern produsele noastre de top, ne dorim să venim în întâmpinarea tuturor celor care au în vedere proiecte proprii de reamenajare a locuințelor, dar și a dezvoltatorilor, constructorilor sau a revânzătorilor din județ.

Cu acest nou showroom ducem Regata mai aproape de toți clienți noștri din județul Constanța, care până acum au avut posibilitatea de a comanda online pe www.regata.ro sau prin intermediul agenților noștri de vânzări. Expunem și prezentăm o gamă variată de produse, de la sanitare până la plăci ceramice și parchet, punând accent pe produse în linie cu cele mai noi tendințe din piața din România și Europa”, a declarat Marius Popescu, manager regional de vânzări la Regata.

Pentru deschiderea de luni, 8 februarie, Regata a pregătit pentru clienții săi produse la prețuri reduse, dar și alte surprize.

În cazul în care faci parte din sfera dezvoltatorilor imobiliari, a constructorilor sau pur și simplu vrei să îți reamenajezi locuința, Regata te invită începând cu 8 februarie în cel mai nou showroom din Constanța, situat pe str. Poporului, nr. 110-110 bis.

Regata, alege pentru acasă!

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.