Registrul Auto Român funcționează de azi în Agigea

Registrul Auto Român funcționează de azi în Agigea

Începând de luni, 19 septembrie 2022, Registrul Auto Român, reprezentanța Județului Constanța și-a deschis porțile într-o locație nouă.

Sediul este situat în comuna Agigea (DN 38 Agigea-Negru Vodă, strada Dimitrie Paciurea, nr. 64).

„Acest amplasament dispune de o clădire și un teren care corespund specificului activităților pe care le desfășurăm, prezentând spațiu extins pentru zona de servicii și de staționare a vehiculelor, posibilitatea de decongestionare a traficului în zonele adiacente reprezentanței și acces facil pentru toate categoriile de vehicule. Din respect pentru dumneavoastră vă asigurăm de preocuparea noastră constantă ca vizitele la reprezentanțele RAR din întreaga țară să servească din toate punctele de vedere necesităților legate de activitățile pe care le derulați la noi.”, au declarat reprezentanții RAR.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Radu Cristian, primar Mangalia: „Am ales pragurile minime de impozitare pentru clădiri și terenuri, astfel încât să nu afectăm prea mult bugetul contribuabililor”

Mon Sep 19 , 2022
Consilierii locali din Mangalia au aprobat, într-o ședință ordinară, mai multe proiecte de hotărâre privind taxele și impozite locale pe anul viitor, taxa specială de dezvoltare și promovare turistică, precum și taxa de stațiune. Conform ultimelor reglementări privind Codul Fiscal, impozitul/taxa pe clădiri în cazul clădirilor rezidențiale și clădirilor-anexă aferente, […]