Regulamentul de acces în zona peninsulară a Constanței va fi schimbat

Astăzi, 22 noiembrie, a avut loc o întâlnire între primar, aparatul de specialitate al primăriei și reprezentanții consilierilor locali PNL și USR, în care au fost prezentate cerințele preluate de la cetățenii vizați de regulamentul de acces auto în Zona Peninsulară.

Drept urmare, s-a stabilit un grup de lucru format din aparatul de specialitate al primăriei și reprezentanții consilierilor locali, ce s-au întâlnit cu cetățenii din Peninsulă, în care se va analiza punctual fiecare problemă semnalată în vederea soluționării ei.

„La finalul acestor întâlniri va rezulta un set de măsuri ce vor avea ca scop crearea unui echilibru între doleanțele cetățenilor și reglementările necesare realizării investițiilor din fonduri europene și de la bugetul local ce au ca obiectiv reabilitarea, protejarea și punerea în valoare a sitului istoric Zona Peninsulară Constanța.”, a transmis Primăria Constanța.

Vă recomandăm și:

Pe-aici nu se trece! Primăria Constanța a montat bariere în zona peninsulară FOTO

Constănțeni revoltați: „Am depus cerere pentru permise de acces în zona peninsulară, dar am fost refuzați”

În zona peninsulară a Constanței mai au acces numai 553 de mașini

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

1.550 cazuri noi de covid în România. Constanța a ieșit din zona roșie

Mon Nov 22 , 2021
În România, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.550 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 27 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Coeficientul infectărilor […]