Regulamentul modificat al parcărilor stă pe masa primarului Chițac de o săptămână. Ce prevede

De anul trecut, consilierii PNL și USR se străduiesc să modifice regulamentul de parcare pe care l-au întocmit prost. Au promis în mai multe rânduri că va fi supus dezbaterii publice, lucru care nu s-a întâmplat încă. Se pare însă că s-au făcut ceva pași.

Florin Cocargeanu, viceprimarul USR, a declarat, la solicitarea Constanța 100%, că USR și PNL au ajuns la o formă finală a noului regulament, care a ajuns pe masa primarului Vergil Chițac. Stă acolo de circa o săptămână fără să se întâmple nimic.
Pasul firesc ar fi ca primarul să supună regulamentul dezbaterii publice, iar apoi să fie supus votului consilierilor.

Noul regulament prevede gratuitate la parcare pe timpul nopții, dar și modificarea tarifului de parcare. „În jos”, dă asigurări Florin Cocargeanu. De asemenea, va fi mai ieftină parcarea și în Mamaia.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO Secția de zi a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, recent renovată, a început să se degradeze 

joi iun. 9 , 2022
Spitalul de Boli Infecțioase și-a redeschis secția de zi, la circa opt luni de la incendiul în care șapte paciente au ars de vii. În tot aceste răstimp, primarul Vergil Chițac a promis de cel puțin două ori că unitatea sanitară se va deschide, dar nu s-a ținut de cuvânt. […]

V-ar putea interesa și: