Regulamentul parcărilor propus de PNL și USR intră la vot. Mașinile hibrid vor putea parca gratuit

parcare-constanta-1

Primarul Vergil Chițac le propune consilierilor municipali să voteze modificările aduse de PNL și USR la regulamentul parcărilor. Asta după ce, în urmă cu câteva săptămâni, le-a propus să voteze regulamentul celor din PSD, care a nu a trecut însă.

Foarte probabil, noul regulament va trece, pentru că PNL și USR au majoritate.

Potrivit acestuia, tarifele pentru zona 0 rămân neschimbate. Se introduc însă abonamente pentru toate zonele. Mașinile hibrid vor putea parca gratuit, ca și cele de epocă.

Regulamentul păstrează însă prevederea „primul venit, primul servit” pentru locurile de parcare de reședință, prevedere introdusă de Radu Mazăre. PNL și USR nu au găsit o soluție convenabilă și modernă pentru situația în care două persoane solicită același loc de parcare situat pe spațiul public.

Proiectul poate fi consultat mai jos.

Recomandare:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Podul peste Dunăre de la Brăila rămâne deocamdată muzeu

lun nov. 21 , 2022
Podul peste Dunăre de la Brăila nu va fi dat în folosință până la finalul anului și va rămâne deocamdată muzeu. Constructorul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila și-a luat angajamentul public de mai multe ori ca până la finalul acestui an se va putea circula pe pod între […]

V-ar putea interesa și: