Reguli noi de trafic începând din 29 februarie

Noi reguli de circulație vor fi instituite în arealul delimitat de bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Suceava.

Prima etapă din proiectul de reorganizare a traficului rutier în cartierul Tomis Nord va fi implementată începând cu data de 29 februarie. Instituirea regimului de sens unic pe pe străzile interioare din perimetrul cuprins între bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Suceava afost necesară atât pentru decongestionarea traficului rutier, cât și pentru eliberarea trotuarelor de autovehiculele parcate neregulamentar.

Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu cetățenii din zonă, experți în sistematizare rutieră și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astfel, începând cu data de 29 februarie, vor fi montate indicatoare rutiere pentru implementarea regimului de sens unic, astfel:

– aleea dinspre blocul M2, scara A spre blocul P2, scara A, se va institui sens unic, cu același sens de mers;

– aleea dinspre blocul P1, scara A spre blocul M1, scara A, se va institui sens unic, cu același sens de mers;

– aleea dinspre blocul P3, scara A spre blocul M3, scara A, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers;

– aleea dinpre blocul M4, scara A spre blocul CA5, scara B, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers;

– aleea dinspre blocul DT1, scara A spre blocul M4, scara A, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers;

– aleea din parcarea cuprinsă între blocul P2, scara A şi blocul P3, scara A, se va institui sens unic, cu ocolire spre dreapta sensului de mers.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centrul European al Consumatorilor din România a recuperat pentru consumatori peste 350.000 euro, în 2023

lun feb. 26 , 2024
Centrul European al Consumatorilor din România (ECC Romania) – direcție în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, care instrumentează și soluționează pe cale amiabilă reclamații transfrontaliere – a recuperat pentru consumatori peste 350.000 euro, în 2023, cu 32% mai mult față de anul precedent. Anul trecut, ECC Romania a instrumentataproximativ6.100 […]

V-ar putea interesa și: