Remus Cernea, ex-deputat de Constanța, pleacă în Finlanda. Nu și-a luat bilet de întoarcere

remus cernea

Remus Cernea, ex-deputat de Constanța, pleacă în Finlanda. Acesta a anunțat că și-a cumpărat numai bilet de dus, nu și de întors.

„Dragi prieteni, dupa 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbarii in Romania, voi face acum tot mai mult pasul si spre actiuni care vizeaza intreaga umanitate, nu doar o tara. In cursul dupa-amiezii de maine voi pleca in Finlanda, unde ma voi angrena pentru o perioada mai lunga in proiecte creative care au legatura si cu Romania, dar nu numai. Biletul de avion este doar dus. Daca si cand voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo.”, a spus Remus Cernea, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a subliniat că își dorește să revină la un moment dat în țară, să pună umărul din nou la ridicarea Romaniei.

„Am muncit din greu si m-am luptat pentru libertate, dreptate, justitie si o dezvoltare morala a societatii noastre. Am inregistrat numeroase succese si am contribuit la schimbari de mentalitate de natura sa apropie tara noastra de cele civilizate, prospere si dezvoltate din occident.
E drept si ca de multe ori nu am fost inteles, iar alteori am fost crunt lovit, chiar de catre apropiati in care investisem incredere si prietenie. Dar cumva ma asteptam la astfel de lucruri, iar tot ceea ce am avut de suferit m-a fortificat interior in cele din urma.
Voi reveni sa lupt pentru Romania in contextul in care voi avea sentimentul ca o pot face intr-un cadru eficient, alaturi de oameni de calitate si ca beneficiez de sprijinul foarte multora. Altfel ar fi timp si energie irosite.”, a conchis Remus Cernea.

Remus Cernea a fost ales deputat, pe listele USL Constanța, în anul 2012. A militat pentru mai multe cauze, printre care legalizarea concubinajului, schimbarea modului de finanțare a bisericii, soarta câinilor fără stăpân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.