Remus Lucian, un arhitect pentru comuna Corbu VIDEO

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/2694124964023870

Remus Lucian, de profesie arhitect, candidează independent pentru funcția de primar al comunei Corbu.

Într-un interviu video acordat publicației Constanța 100%, acesta a vorbit despre principalele sale proiecte pentru localitate.

Pe primele locuri sunt cele legate de infrastructură: apă, canalizare, gaze naturale, iluminat public.

„Infrastructura lipsește. Nu ai drumuri, nu ai trotuare, nu ai spații verzi, nu ai parcuri. Problema cea mai mare o reprezintă apa. Jumătate din localitatea Corbu are apă de la RAJA, iar jumătate este administrată de Primăria Corbu. Aceasta nu este potabilă, nu are presiune. La fel este și la Luminița, și la Vadu. Avem și probleme cu curentul. Cum plouă puțin, curentul pică”, a spus Remus Lucian.

Remus Lucian
Remus Lucian

Candidatul independent a atras atenția că actualul primar, ca și în urmă cu patru ani, îi întreabă pe oameni dacă vor rețea de gaze în comună. Un consilier liberal chiar și-a cumpărat centrală termică acum 4 ani, convins de promisiuni. A legat o butelie la ea.

Soluțiile pentru toate aceste probleme există. Le puteți descoperi în interviu.

Prioritate este și crearea unui parc industrial în apropierea portului Luminița. Zona are tot ce îi trebuie: acces și pe mare, și pe cale ferată și pe șosea. Așa se pot crea și locuri de muncă bine plătite pentru localnici.

Remus Lucian deține și o pensiune în Corbu, așadar am vorbit și despre turism. Zona Corbu – Vadu este una dintre cele mai frumoase de pe litoral, iar potențialul în acest domeniu este imens.

Nu au fost uitate nici proiectele sociale pentru categoriile defavorizate.

„Sunt foarte multe familii fără posibilități financiare. Am făcut acțiuni, împreună cu familia și cu prieteni. Niciodată în viața mea nu am văzut atât de multă durere și de sărăcie. Sunt zeci de familii care nu au ce mânca, sunt copii care se duc la școală și sunt hrăniți de profesori”, a spus Remus Lucian.

Acesta promite va construi o grădiniță, un after school, un centru social pentru acești copii, locuri de joacă, o sală de sport pentru toți locuitorii, dar și cămine pentru bătrâni, cum sunt în municipiul Constanța.


Comandat de Remus Lucian, candidat independent Primăria Corbu

Executat de Constanța 100% – portal www.CT100.ro

Cod mandatar financiar: 24200418

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Elev al Colegiului Național de Arte, premiul I la Festivalul Internațional Concurs de teatru și umor ,,Jean Constantin”

Wed Sep 9 , 2020
Bogdan Mihai  Irimia, elevul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța, a obținut premiul I la Festivalul Internațional Concurs de teatru și umor ,,Jean Constantin”, ediția a II-a. Modalitatea de desfășurare a fost online. Loredana Adăscăliței, profesor de Arta Actorului al Colegiului Național de Arte, profesorul coordonator al elevului […]
Bogdan Mihai Irimia, elevul Colegiului Național de Arte, a obținut premiul I la Festivalul Internațional Concurs de teatru și umor ,,Jean Constantin”, ediția a II-a. Modalitatea de desfășurare a fost online.