Remus Negoi a luat foc: „Este o ticăloşie fără margini! O aroganță a unui primar inexistent, dar plin de el!”

Remus Negoi a luat foc: „Este o ticăloşie fără margini! O aroganță a unui primar inexistent, dar plin de el!”

Primăria Constanța a publicat, pe pagina sa de Facebook, de Ziua Constanței, mesajele a numai 3 persoane. Este vorba despre Corina Martin, consul onorific al Republicii Kazahstan la Constanța, Emre Yurdakul- Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, și al unui pilot al Forțelor Aeriene Regale aparținând Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu (nu i-a scris numele). Atât.

Parlamentarul USR Remus Negoi a reacționat extrem de dur după ce a văzut mesajul Corinei Martin.

„O inițiativă extrem de necesară, aceea de a marca Sfinții Constantin şi Elena şi Ziua Constanței, a fost transformată în Odă. Adusă unor personaje care nu au avut absolut nicio contribuție la dezvoltarea Constanței. Dimpotrivă.

Cum e posibil ca pagina oficială de facebook a primăriei Constanța să găzduiască o declarație video a uneia din mâinile drepte ale lui Radu Mazăre?

Este o ticăloşie fără margini! Un afront adus constănțenilor de bună credință! O aroganță a unui primar inexistent, dar plin de el!

Eu sper să fie ştearsă acea postare mizerabilă, de-a dreptul jignitoare!”

V-ar putea interesa și:

Opinia autorului

„Multe sunt în neregulă la postarea asta. Imaginea rollup-ului e cea mai mică problemă.

Asta e Constanța primarilor Ovanesian și Chițac. A mea nu-i.

Apropo, persoana/personale din primărie care a decis ca reprezentanta unei dictaturi să transmită mesaje pe canalul său oficial are explicații de dat. Primăria nu a găzduit în schimb niciun un mesaj din partea unor țări precum SUA, Franța, Germania.Și nici mesajul unor constănțeni.

Eu asta aș fi făcut în primul rând: aș fi dat cuvântul constănțenilor, fie ei cunoscuți, fie oameni obișnuiți. Constanța e a noastră, nu a unor politicieni precum Corina Martin. Să nu uităm că a candidat la alegerile locale, din partea Partidului Ecologist, ajutându-l astfel pe Chițac, dar și la parlamentare.”

V-ar putea interesa și:
Un comentariu la “Remus Negoi a luat foc: „Este o ticăloşie fără margini! O aroganță a unui primar inexistent, dar plin de el!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Primarul Chițac recunoaște că l-a criticat FĂRĂ TEMEI pe Decebal Făgădău

Dum mai 22 , 2022
Primarul Vergil Chițac a făcut duminică un anunț, pe pagina sa de Facebook, prin care dezvăluie practic faptul că l-a criticat fără temei pe Decebal Făgădău. „În urmă cu mai bine de șase ani, în martie 2016, vă făceam cunoscută situația locuitorilor de pe strada Prelungirea Câmpinei, pentru care orice […]

V-ar putea interesa și: