Remus Negoi: apocalipsa din Cumpăna FOTO

COMPLETARE. Cumpăna o ia la vale. Imagini cu dezastrul de pe malul canalului VIDEO

Remus Negoi: apocalipsa din Cumpăna

Remus Negoi, senator și președintele USR, a fost, sâmbătă, în vizită la Cumpăna, pe locul unde malul canalului Dunăre – Marea Neagră s-a surpat pe câteva sute de metri.

„Este în-gro-zi-tor! E o imagine apocaliptică acolo!”, este concluzia acestuia.

a stat de vorbă şi cu o doamnă care vine zi de zi să vadă cum se mai surpă o bucată de mal. Locuitorii din zonă, printre care şi doamna cu care am.vorbit, au fost strămutați în august 2019 “doar pentru 3 – 4 luni”, aşa cum le-a spus directorul PSD al Administrației Canalelor Navigabile. Nu numai că au trecut aproape 2 ani, dar situația s-a agravat extrem de mult.

„Am înțeles că, de-a lungul timpului, pe acel loc s-au depozitat cantități imense de piatră, utilizată la lucrările din comună. Apoi, când s-a realizat canalizarea, s-ar fi astupat izvoarele naturale, care drenau apa către canalul Dunăre – Marea Neagră. În timpul unor lucrări publice în zonă, s-a defrişat porțiunea de copaci din zonă.

A urmat demararea lucrărilor de consolidare, efectuată de o eternă firmă de casă a PSD. Nu am înțeles cum de nu a fost gândit un plan mai larg de consolidare, pentru că malul s-a prăbuşit pe zi ce trece. Incompetența directorului pesedist al A.C.N., care a stat cu brațele încrucişate, se vede de la distanță.

Vreau să discut cu ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, despre situația aceasta. La fel, pentru că este o situație de urgență, se va implica şi instituția prefectului.”, a precizat senatorul USR.

Vă recomandăm și:

Hocus-pocus la Cumpăna: oamenii plăteau, banii dispăreau. Ce NEREGULI a descoperit Curtea de Conturi

În Cumpăna, unele impozite sunt mai mari decât în București!

Ministerul Transporturilor a alocat 50 milioane lei pentru reabilitarea malului surpat al Canalului Dunăre-Marea Neagră din zona Cumpăna

Puișor de la Constanța, autorul melodiei „Las să beau, să mă fac turtă”, invitat de Primăria Cumpăna, de Dragobete

Festivalul Rodul Pământului, Cumpăna: 1.500 de lei pentru nou născuți, 5.000 de lei pentru plăcintă, 45.000 de lei pentru publicitate

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.