Remus Negoi despre cazul Horia Constantinescu: „E ca și cum noi suntem luați, scuzați-mi expresia, de fraieri” VIDEO

remus negoi
Remus Negoi, senator USR Constanța. Foto: Constanța 100%

Senatorul USR Remus Negoi a vorbit joi, în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV, despre nemulțumirile pe care colegii săi de partid le au la adresa lui Horia Constantinescu, dar și despre ce cred aceștia despre Ani Merlă, director în Primăria Constana, și Felicia Ovanesian, city manager.

În ceea ce-l privește pe Horia Constantinescu, acesta a precizat că atribuțiile sale se suprapun peste atribuțiile negociate în coaliție și care revin USR, anume spațiile verzi.

„Trebuie să găsim o rezolvare. E ca și cum noi suntem luați, scuzați-mi expresia, de fraieri, și colegii mei sunt acolo doar să spună „Da, cum să nu, bineînțeles, să trăiți! Nu e așa. Am punea să spunem „Să trăiți” dacă fiecare are de făcut treburile pe care le-am agreat.”, a precizat Remus Negoi.

„E un element perturbator aici și colegii mei mi-au spus că nu pot lucra. Au încercat șase luni de zile. Vă spun ca și cum n-am fi în fața camerelor. Le-am spus atunci, în noiembrie: „Voi puteți lucra cu domnul Constantinescu?” „Nu, nu putem, dar am vrea să rezolvăm problemele în spatele cortinei.” Dacă timp de șase luni nu am înțeles că fiecare trebuie să-și vadă de treaba lui, înseamnă că e o mare problemă, pe care trebuie să o rezolvăm.”, a mai spus acesta.

Soluția este demisia sau demiterea lui Horia Constantinescu.

Senatorul a precizat că nu înțelege de ce personale ca Ani Merlă (și Marcela Frigioiu) mai ocupă funcții de conducere în Primăria Constanța, fapt care contravine principiilor în care cred atât USR, cât și PNL.

Întrebat, Remus Negoi a răspuns că USR nu are nicio problemă cu city-managerul Felicia Ovanesian, care a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că dorește să construiască un parc (spațiile verzi sunt în subordinea viceprimarului USR Florin Cocargeanu).

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Robert Glință, primul român care devine campion european la natație

joi mai 20 , 2021
Robert Glință este primul român care devine campion european la înot. Acesta a cucerit medalia de aur în proba de 100 m spate, joi seara, la Campionatele Europene de nataţie de la Budapesta, cu timpul de 52 sec 88/100.  Glinţă, calificat la JO de la Tokyo în proba de 100 m spate, a […]
Robert Glință

V-ar putea interesa și: