Remus Negoi: USR a depus o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății

USR a depus o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

„Rafila a făcut praf sistemul de sănătate. În România secolului 21, femeile nasc pe stradă sau strigă după ajutor până nu mai au aer și mor cu zile, neglijate de un sistem ticălos, după chipul și asemănarea acestui ministru. Avem un politruc puturos la Sănătate, un impostor, un incompetent și un turist de lux în țări exotice.”, a declarat Remus Negoi, senator USR.

Acestea a prezentat doar câteva dintre motivele pentru care Alexandru Rafila trebuie să plece:

❌ a lăsat, prin minciunile sale, milioane de români fără 740 de milioane de euro din PNRR pentru spitale;

❌ a făcut țăndări Planul de Cancer, fără niciun fel de empatie și considerație pentru pacienții oncologici;

❌ nu a rezolvat criza medicamentelor care au devenit mai scumpe ca niciodată;

❌ a eșuat lamentabil în gestionarea campaniei de distribuire a comprimatelor de iod pentru protecția populației pe care le-a lăsat să expire în depozite.

❌ de mai bine de doi ani refuză să facă normele de aplicare a Legii Stop Nosocomiale, în timp ce în spitalele României care colcăie de bacterii ucigașe se înregistrează mii de morți evitabile;

❌ a acreditat din pix „centrele de arși” doar ca să dea bine, fără nicio legătură cu nevoile pacienților. NICIUNUL dintre locurile din spitalele din România nu îndeplinește criteriile pentru a trata mari arși.

În loc să-și facă treaba la Ministerul Sănătății, în cele 18 luni de mandat, ministrul Rafila s-a plimbat timp de două luni în excursii de lux în afara României.

„Pentru toate acestea Rafila trebuie să plece!”, a spus Remus Negoi.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Profitul firmei care a donat aparate și kit-uri de testare Spitalului de Boli Infecțioase, Elvada Company, s-a dublat

mie sept. 13 , 2023
În primăvara anului 2020, în plină pandemie Codiv, primarul și viceprimarul de atunci anunțau o donație privată importantă pentru Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Este vorba despre 5 aparate şi 5.000 de kituri de testare pentru COVID-19. Firma care le-a donat se numește Elvada Company și are ca obiect principal […]

V-ar putea interesa și: