Remus Negoi, USR: „Indivizi, precum primarul pesedist actual al comunei Agigea, nu mai au ce căuta în funcții publice!”

remus negoi
Remus Negoi, președintele USR Constanța

Remus Negoi, președintele USR Constanța, spune, cu subiect și predicat, că primarul din Agigea nu are ce să caute în funcție.

„Indivizi, precum primarul pesedist actual al comunei Agigea, nu mai au ce căuta în funcții publice! Maricel Cîrjaliu, primar al comunei Agigea, îl amenință, într-un stil mafiot, pe candidatul Alianței USR-PLUS la primăria Agigea, Gabriel Ciobanu.”, scrie Remus Negoi pe pagina sa de Facebook.

Șeful USR Constanța se întreabă, retoric:

„Cum poți să fii primar cu un asemenea comportament? Cu asemenea șantaj ordinar? Cu asemenea minciuni și presiuni?”

„Comuna Agigea, care are un potențial extraordinar, a fost ținută în beznă (la propriu și la figurat) de acest individ grețos, care calcă în picioare orice urmă de bun simț. Mariceii ăștia, din județ și din țară, trebuie să fie la coșul de gunoi al istoriei politice!”, a conchis Remus Negoi.

Reacția sa vine după ce, la cea mai recentă ședință de consiliu local, reprezentantul USR, Gabriel Ciobanu, candidatul partidului la funcția de primar al comunei Agigea, a devenit ținta atacurilor actualului primar.

Cristian Maricel Cîrjaliu l-a întrebat pe Gabriel Ciobanu dacă îi place adevărul. O întrebare la care, evident, reprezentantul USR a răspuns pozitiv. A urmat apoi un atac al primarului.

Maricel Cîrjaliu le-a arătat consilierilor o fotografie cu o casă ridicată în vecinătatea unui stâlp de înaltă tensiune. A doua zi avea să transmită dovada foto și către o parte din presă. Ar fi trebuit să fie ceva ca în emisiunea „Surprize, surprize”, dar s-a terminat cam ca în „Cascadorii râsului” sau, dacă vreți, „De-a râsu’ plânsu’”.

Poza cu pricina NU aparține familiei lui Gabriel Ciobanu!

Detalii despre acest episod puteți citi AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.