Renumitul concern KOÇ din Turcia va deschide prima reprezentanță medicală din România în orașul Constanța

KOÇ HEALTHCARE, divizia de sănătate a renumitului concern KOÇ din Turcia, deschide pe 21 octombrie prima reprezentanță medicală din România în orașul Constanţa.

Completare 21 octombrie. Detalii puteți afla din articolul de mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Meteorologii spun că vom avea o iarnă normală, dar atrag atenția asupra a ceea ce înseamnă „normal”

joi oct. 20 , 2022
Gabriela Băncilă, director în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), a declarat joi, la videoconferinţa cu prefecţii, că estimările făcute la acest moment indică, pentru luna decembrie, temperaturi medii care se pot situa peste limitele climatologice, în timp ce ianuarie ar urma să fie o lună „normală sau cu o […]

V-ar putea interesa și: