Reparați groapa din giratoriul de la VIVO!

Groapa nu e foarte adâncă, dar se află chiar în sensul giratoriu

Un cititor ne-a scris, astăzi, nemulțumit că dă în gropi săptămânal. La propriu.

Acesta spune că obișnuiește să facă o serie de cumpărături din centrul comercial VIVO, de pe varianta orașului.

„De fiecare dată când ies din parcare, pe la primul sens giratoriu, cel dinspre Baba Novac, dau într-o groapă. O groapă care se află chiar în sens, pe traiectoria mașinii. Nu-i foarte adâncă, dar se simte, e deranjant, mai ales că este acolo de luni de zile”, spune el.

Și mai spune ceva important: un șofer neatent sau începător, care ar vrea să o ocolească ar putea produce cu ușurință un accident.

Conducătorul auto îi roagă pe reprezentanții primăriei, care refac asfaltul în întregul oraș, să își îndrepte privirea și spre această groapă, înainte de a fi prea târziu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O stradă din Eforie, închisă circulației timp de 17 zile

sâm oct. 13 , 2018
Sucursala Regională CF Constanța va desfășura lucrări de reparații în zona trecerii la nivel, situată în Orașul Eforie Nord, la intersecția străzii 23 August (DJ 383 Eforie Nord-Techirghiol) cu linia c.f. Constanța-Mangalia, la km (c.f.) 238+190. Lucrările constau în refacerea căii rutiere în pasaj prin înlocuirea datelor prefabricate existente și […]
politist amenda circulatie

V-ar putea interesa și: