Reprezentanții a trei autorități au găsit numai 19 taximetriști cu probleme

taxi

Primăria Municipiului Constanța anunță că, în zilele de sâmbătă și duminică, reprezentanți ai Poliției Locale Constanța, ai Biroului Rutier municipal Constanța și ai Agenției Naționale Antidrog au efectuat acțiuni de control în stațiunea Mamaia, tema principală de control fiind transportul în regim de taxi.

Ca urmare, oamenii legii au verificat zeci de șoferi de taxi și au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.000 de lei, toate în baza Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, după cum urmează:

– 13 sancțiuni, a câte 500 de lei fiecare, pentru neafișarea prețului practicat în loc vizibil;

– 3 sancțiuni, a câte 500 de lei fiecare, pentru lipsa ecusonului conținând datele de identificare ale conducătorului auto;

– 2 sancțiuni, a câte 1.000 de lei fiecare, pentru nepunerea în funcțiune a aparatului de taxat;

– 1 sancțiune – 1.000 lei – pentru lipsa atestatului conducătorului auto.

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Explozie la Petromidia: șase răniți, unul are arsuri pe 99% din corp

lun aug. 22 , 2016
În explozia de la Petromidia au fost rănite șase persoane, potrivit datelor furnizate de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță. Este vorba despre: -bărbat 48 ani, arsuri 99%, grad 3. A fost sedat,intubat,spital. -bărbat 49 ani,arsuri 25%, grad 3 -bărbat 34 ani,arsuri 20%, grad 2-3 -bărbat 54 ani,arsuri 24%, grad 2-3 […]

V-ar putea interesa și: