Reprezentanții cu lei de mare patagonieni la CMSN

Constănțenii și turiștii care vor vizita Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța se vor bucura de spectacole noi și inedite. Începând de săptămâna viitoare, la Delfinariul din Constanța, cei mici, dar și cei mari vor fi încântați de reprezentațiile noilor locatari. Este vorba de doi lei de mare patagonieni.

Aceștia reprezintă o nouă atracție pentru vizitatori și completează cu succes demonstrațiile oferite de delfini.În ultimii doi ani, Delfinariul a oferit demonstrații ale leilor de mare californieni.

„Avem doi masculi de lei de mare patagonieni. Este altceva decât am avut până acum, fac şi reprezentaţii în apă. Vin din Ungaria. Sunt exemplare tinere, doi masculi fraţi. Noi ne-am pregătit şi am adus un antrenor care a lucrat patru ani în Tenerife, în Mexic, în Elveţia şi în China, care deschide delfinariu după delfinariu săptămânal aproape. El lucrează cu leii de mare şi ne va învăţa şi pentru delfini să facem noi activităţi şi noi comportamente”, a afirmat directorul CMSN, Adrian Bîlbă.

El a precizat că acest contract pentru închirierea leilor de mare este pentru două luni, iar reprezentațiile lor încep în acest weekend. Leii de mare au şapte ani, iar un spectacol durează 20 de minute, ei urmând să aibă două sau trei reprezentanţii pe zi.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bărbat de 33 de ani a murit înecat

joi iul. 16 , 2020
Un bărbat de 33 de ani s-a înecat, joi seara, la Mangalia. A fost adus la ţărm, unde cadrele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare, fără rezultat însă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate, joi seara, la Mangalia, pentru căutarea unui bărbat […]

V-ar putea interesa și: