Reprezentanții Petromidia insistă că bolnavul din Spitalul Județean Constanța, care nu se mai poate da jos din pat singur, este într-o stare bună

Reprezentanții grupului KMG International, care deține rafinăria Petromidia, spun că angajatul lor din Constanța, rănit în explozia de acum câteva zile, se simte bine, deși aceasta a afirmat contrariul.

„Referitor la colegul nostru internat în Spitalul Județean Constanța, potrivit specialiștilor, starea lui este bună. Informațiile sunt în concordanță cu cele declarate reprezentanților companiei de familia pacientului și de medici. Suntem alături de acesta și ne vom asigura că va beneficia de cele mai bune tratamente pe perioada spitalizării, dar și după externare.”, spune echipa de comunicare a grupului din Kazahstan.

Ieri, tânărului de 27 de ani, Zaim Laurențiu, scria pe pagina sa de Facebook:

„Nu știu cine oferă aceste informații, dar sunt total eronate. Eu abia ma pot ridica din pat (Cu sacrificii foarte mari si ajutor din partea asistentelor), sa merg pana la toaletă și ei deja ofera informații că imi revin foarte repede și mai am putin și joc si fotbal. O fractura de os nu se repara in 4 zile. Să va fie rușine !!! Semnat tânărul de 27 de ani.”

„Cei doi colegi internați în Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” au fost transferați în această dimineață către o unitate medicală specializată din Offenbach – Germania. Cu sprijinul Forţelor Aeriene Române, aeronava a decolat în jurul orei 11.00 din Baza 90 Transport Aerian Otopeni.

Aceștia sunt stabili și, în continuare, în comă indusă. Pe durata zborului, colegii vor fi montorizați de o echipă medicală formată din specialiști din cadrul UPU-SMURD București și ai Ministerului Apărării Naționale.

Dorim să mulțumim autorităților pentru implicarea și sprijinul în identificarea și finalizarea procedurilor medicale pentru transferul colegilor răniți în Germania, în circa 72 de ore.

Prin eforturi comune, am reușit să găsim soluții rapide pentru colegii noștri, să îi transferăm și să beneficieze de cele mai bune tratamente de specialitate.

În același timp, dorim să le mulțumim pentru dăruirea și eforturile făcute de cadrele medicale în salvarea colegilor noștri, atât celor de pe platforma Petromidia, echipajelor de prim-ajutor și transfer, cât și cadrelor medicale din Spitalul Județean Constanța și Spitalul de Urgență „Floreasca”.”, au mai spus reprezentanții companiei.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.