Reprezentație specială la Delfinariu, alături de o orchestră simfonică

Orchestra Bigg Dimm a’Band se întoarce la Delfinariu

Constănțenii și turiștii sunt invitați, miercuri, 1 august 2018, la o reprezentație specială la Delfinariu.

La demonstrația de la ora 17.00, delfinii vor fi acompaniați de orchestra Bigg Dimm a’Band a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, din Cluj, pe care o puteți vedea în Constanța până pe 19 august 2018, pe faleza Cazinoului, în cadrul proiectului „Sunset Sea-mphony 2018 – Simfonia Centenarului”.

„Vă invitam, dacă vă face placere, la o reprezentație acompaniată de muzică, parte a programului nostru educativ – științific Particularități sonoacustice la cetacee”, a declarat directorul general al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Adrian Bîlbă.

Un eveniment asemănător a avut loc și în vara anului trecut. Datorită reacției extrem de pozitive a publicului, dar și a delfinilor, reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța și ai Asociației Culturale Georgiana Rusu, care organizează Sunset Sea-mphony, precum și membrii orchestrei conduse de dirijorul Răzvan Metea, au hotărât să îl repete.

Biletul de intrare la Delfinariul, pentru această reprezentație specială, va fi unul obișnuit.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cazinoul, aşa cum nu l-aţi mai văzut niciodată

Wed Aug 1 , 2018
„Unirea – Sub zodia Mariei, Regina tuturor românilor” este un eveniment organizat în premieră la Constanța, care vă prezintă Cazinoul așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. Cea de-a doua Regină a României, Maria, este una dintre cele mai originale şi marcante personalităţi ale ţării noastre. A fost o femeie […]