Restaurantele ar putea rămâne deschise pentru vaccinați indiferent de incidență

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, că a cerut Comitetului Național pentru Situații de Urgență să adopte o decizie prin care să permită funcţionarea HoReCa şi după rata de incidenţă de 6 la mie, dacă personalul este vaccinat şi dacă toţi cei care intră sunt vaccinaţi.

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri, de ce trebuie închise restaurantele, de exemplu, la o rată de infectare de peste 6 la mie şi nu pot fi lăsate deschise pentru cei vaccinaţi.  

„Am cerut domului Raed Arafat să modifice hotărârea CNSU, astăzi s-ar putea să avem un CNSU, hotărârea CNSU, prin care să permitem activităţile HoReCa, dacă sunt vaccinaţi cei din personal şi pentru persoanele vaccinate, indiferent de rata de incidenţă. Persoanele vaccinate pot să meargă la restaurant, dacă şi cei de acolo sunt vaccinaţi”, a afirmat premierul.  

Acesta a apreciat că „nu trebuie să-i penalizăm pe cei vaccinaţi”.  

„Ăsta este un principiu de la care nu vreau să mă dau la o parte”, a adăugat premierul, precizând că o astfel de solicitare a venit deocamdată oar de la cei din HoReCa.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tragedii pe litoral în sezonul 2021: 16 persoane au murit înecate, 10 în accidente rutiere

mie sept. 29 , 2021
Astăzi, 29 septembrie a.c., prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, a convocat Colegiul Prefectural, în cadrul căruia toate instituțiile cu atribuții de control au prezentat un bilanț al activităților desfășurate pe perioada sezonului estival. Astfel, IPJ Constanța a comunicat, pentru perioada 01.07.2021 – 06.09.2021, un număr total de 399 de infracțiuni […]
isu inecat

V-ar putea interesa și: