Restaurantele din Constanța nu se redeschid prea curând

Restaurant-The-View-Constanta-2

Restaurantele din municipiul Constanța nu se redeschid prea curând, deși numărul de cazuri de coronavirus a scăzut, sâmbătă, sub pragul de 3 la mia de locuitori.

Prefectura Constanța reamintește că pe data de 14 ianuarie a intrat în vigoare constatarea incidenței peste 3/1.000 locuitori în municipiul Constanța.

„Măsurile aplicabile în acest context sunt valabile până în data de 28 ianuarie. Săptămâna viitoare va avea loc Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru constatarea noilor valori de incidență. Dacă rata va fi sub 3/1.000, atunci municipiul va intra în scenariul prevăzut în anexa 3 (măsuri pentru localități cu rata între 1,5 și 3), care ar presupune, printre altele, deschiderea restaurantelor la interior, cu o capacitate maximă de 30%.”, spun reprezentanții instituției.

Data când se va întruni comitetul nu a fost încă stabilită.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noapte albă pentru Poliția Constanța. Peste 1.000 de persoane și autovehicule au fost verificate FOTO VIDEO

sâm ian. 23 , 2021
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie, o acțiune pentru verificarea modului de respectare a normelor pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus, precum și pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive. Asftel, în intervalul orar […]
politie-constanta-control-4

V-ar putea interesa și: