Restaurantele On Plonge, Entourage și Manara, amendate de polițiști

Imagine de la acțiunea de ieri a polițiștilor și jandarmilor

Polițiștii și jandarmii constănțeni continuă activitățile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus. În cursul serii trecute, polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție urbană au desfășurat acțiuni, pe raza Secției 3, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două localuri de pe bulevardul Tomis desfășurau acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. Este vorba despre Entourage și Manara.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 12.000 de lei.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local din stațiunea Mamaia desfășura acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. Este vorba despre On Plonge. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Citește și: Slujbă la Arhiepiscopie. Câți oameni nu poartă mască și nu respectă distanțarea?

„Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice. Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.). Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Interdicția de a ieși din case după ora 22.00 intră în vigoare duminică

Sun Mar 14 , 2021
Noile măsuri impuse de prelungirea stării de alertă în România intră în vigoare de astăzi, duminică. Cea mai importantă este cea referitoare la restricţia privind circulaţia pe timp de noapte începând cu ora 22,00, faţă de 23,00, cât era până acum. „Există o modificare importantă, aceea referitoare la circulaţia pe […]