Restaurantul Delfinul funcționează din nou

restaurant delfinul

Restaurantul Delfinul din Constanța, care fusese propus pentru închidere definitivă de către Protecția Consumatorilor, pentru neregulile grave găsite în urma unui control, funcționează din nou

„S-a ridicat măsura de oprire temporara a prestării de servicii după ce a remediat deficientele.”, au declarat pentru Constanța 100% Ecaterina Scînteie, șefa Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, pe 17 noiembrie, o verificare la restaurantul Delfinul din Constanța, din zona Flămânda. Verificarea a venit ca urmare a unei sesizări.

  • Comisarii de la CJOC au găsit un adevărat dezastru. Iată principalele nereguli:
  • utilizarea de magerii prime cu data limita de consum depasita
  • schimbare stare termica a materiilor prime fara sa fie autorizat in acest sens
  • prezenta portiunilor de rugina in spatii de depozitare a produselor alimentare
  • infiltratii in tavan
  • prezenta gandacilor
  • desfasurarea de practici comerciale incorecte
  • folosire ustensile neprofesionale si reutilizare ambalajelor de materii prime.

  Restaurantul este deținut de SC MB Delfinul SRL. Firma a avut în 2021 o cifră de afaceri de 3 738 561 lei și un profit de 1 212 067 lei. Acționar majoritar, cu 51%, și administrator este George Bileca. 49% din firmă are WGB AGROTRADING S.R.L., care aparține lui Georgeta și Constantin Bileca.


  Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

  Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Next Post

  Timișoara își va înlocui toată flota de transport în comun cu vehicule noi și electrice, după o finanțare record prin PNRR

  joi nov. 24 , 2022
  Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat joi că municipiul a câştigat 308 milioane de lei în cadrul Rundei 2 a componentei C10 din PNRR. Aceasta este cea mai mare finanţare europeană câştigată vreodată de municipiu şi reprezintă mai mult de un sfert din banii totali alocaţi pentru această rundă din […]

  V-ar putea interesa și: