Restaurantul Sali’s, din Medgidia în Milano

Un restaurant înființat în anul 2008, în Medgidia, își va deschide luna aceasta un punct de lucru în Milano, Italia. Este vorba despre Sali’s.

Afacerea a început cu un mic „Taco shop” în Medgidia. Un spațiu restrâns în care se vindeau produse de tip fast-food. Lucrurile au mers bine, afacerea din Medgidia a crescut și s-a extins în Constanța, unde s-a deschis un restaurant în 2017, pe strada Nicolae Iorga, aproape de sediul Poliției. Au urmat încă două, pentru ca în 2023 să vină extinderea internațională.

„Mulțumim clienților noștri! Anunțăm deschiderea in curând a primei locații PLIC DRIVE by Sali’s, in Milano – Ianuarie 2023! Adresa este Viale Bligny 37, Milano.” au spus reprezentanții restaurantului.

Produsul cu care au devenit cunoscuți sunt „plicurile” – un produs fast food, din pui sau carne, cu diverse garnituri, totul împachetat într-un plic. Restaurantul oferă și produse a la carte, în special bucătărie turcească, dar nu numai.

O parte din forța de muncă, inclusiv ospătari, este adusă din Turcia.

Serviciile și mâncarea sunt bune, prețurile decente.

Firma sub care funcționează restaurantul, Taco Salis SRL, a avut în 2021 o cifră de afaceri de 2.031.178 lei și un profit de 288.547 lei.

Afacerea a fost înființată de Egevit Aslan şi Iulia Aslan. În 2019, Iulia Aslat se retrage, iar în societate este cooptat Perifan Mihai, care ajunge să deține 50% din acțiuni, restul aparținând lui Egevit Aslan. Mihai Perifan a fost șef al Protecției Consumatorilor Constanța. A fost condamnat în trecut pentru luare de mită.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Restaurantul Sali’s, din Medgidia în Milano

  1. Nu stiu dece nu e clar ca oamenii spala bani prin firma aia ca nu ai cum sa sa pornesti cu un mic fastfood si in cativa ani sa ai bani sa cumperi cateva mii de m2 pe bld. mamaia si sa faci si cladirile aferente.

  2. Nu știți cum de a luat o asemenea amploare?! 😀Păi, nu ați auzit de Nelu Cosma?! El îți face actele, după care îți dă în cap, fără să-i pese dacă închizi și în ce condiții o faci! Dacă cotizezi (la partid) s-ar putea să ai o șansă să supraviețuiești, dacă nu…se face nevăzut. Acest „domn” ce „vrea binele” susține acest restaurant fiind și unul dintre administratori!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai călduros început de an din istoria recentă

lun ian. 2 , 2023
Anul nou a început cu vreme neobişnuit de caldă pentru această perioadă în România. De altfel, a fost cea mai călduroasă zi de 1 ianuarie din istoria recentă, de când se fac măsurători meteo. Potrivit datelor ANM, 132 dintre cele 160 de staţii meteo au înregistrat valori record, iar 15 […]

V-ar putea interesa și: