Restricții de circulație cu ocazia „Turului Ciclist CELCO – Marea Neagră“

statiunea mamaia

Aproximativ 300 de cicliști profesioniști și amatori participă la „Turul Ciclist CELCO – Marea Neagră – ediția a III-a”, care va fi organizat în perioada 13 – 14 mai în stațiunea Mamaia.  

Pentru că este o competiție care se va desfășura pe drumurile publice, pe traseul pe care cicliștii îl vor străbate circulația va fi restricționată după cum urmează:  

Pe 13 mai 2023 – Etapa 1, Contratimp individual – se va desfășura în stațiunea Mamaia, pe un traseu de 3,9 km. Startul va fi dat în dreptul pasarelei Cazino Mamaia spre Constanța, înainte până la sensul de la Hotel Meridian, întoarcere, retur până la sens Butoaie, întoarcere până la pasarela Cazino, unde va fi punctul de sosire. Pe toată distanța, zona în care se desfășoară competiția, pe sensul de mers Năvodari-Constanța, se închide cu garduri, iar pe sensul Constanța-Năvodari circulația auto se va desfășura în dublu sens. Circulația va fi închisă complet în segmentul de drum rezervat (sens Butoaie-sens Hotel Meridian), pe traseul de 3,9 km intervalul orar 06:00-13:00;  

Pe 14 mai 2023 – Etapa 3, la Cursa Copiilor – startul va fi dat pe faleza Mamaia în dreptul Castelului Mamaia, viraj dreapta pe prima stradă care merge în bulevardul Mamaia, viraj dreapta pe bulevardul Mamaia, înainte pe banda 1 până la Hotel Dona-Restaurant George Protap, viraj dreapta către faleză, viraj dreapta pe faleză și înainte până la Castelul Mamaia.  

În această etapă se parcurg între 1 și 15 tururi, în funcție de vârstele copiilor. Un tur măsoară 1,4 km. Pe tronsonul de pe bd Mamaia, banda 1 va fi delimitată de traficul rutier cu garduri, iar circulația va fi închisă complet, pe tot traseul, în intervalul orar 06:00-16:00.  

Evenimentul sportiv este organizat de Asociația Clubul de Ciclism BIKERHAB Constanța.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Protecția Consumatorilor a amendat magazinul Cora din City Mall Constanța

vin mai 12 , 2023
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța a efectuat o acțiune de control la magazinul Cora, aparținând societății comerciale ROMANIA HYPERMARCHE S.A., magazin situat în incinta City Mall din municipiul Constanța. Pentru deficiențele constatate, comisarii CJPC Constanța au aplicat 3 amenzi contravenționale în valoare totală de 60.000 lei și au […]

V-ar putea interesa și: