Restricții de circulație de Ziua Marinei

ziua marinei  aglomeratie
Spectatori la Ziua Marinei

Cu ocazia manifestărilor organizate de Ziua Marinei, Poliția Locală informează că, în perioada 14.08.2016-15.08.2016, polițiștii locali, în cooperare cu efective ale IPJ Constanța și Jandarmeriei, vor desfășura activități specifice de fluidizare a traficului rutier și pietonal, dar și de menținere a ordinii și liniștii publice în zona peninsulară, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură a perturba buna desfășurare a evenimentului.

Primăria recomandă constănțenilor și turiștilor care participă la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Marinei Române să utilizeze cu precădere mijloacele de transport în comun, iar în cazul utilizării autovehiculului să respecte indicațiile forțelor de ordine. Totodată, anunță că în data de 15 august, pentru fluidizarea traficului pietonal şi evitarea blocajelor rutiere, accesul autovehiculelor va fi restricţionat între orele 07.00-15.00, astfel:

  • bulevardul Regina Elisabeta, între intersecţia cu strada Termele Romane şi strada Remus Opreanu;
  • strada Remus Opreanu, între intersecţia cu bulevardul Regina Elisabeta şi strada Marinei;
  • strada Marinei, începând cu intersecţia acesteia cu strada Remus Opreanu, până la Hotelului Palace.

Cetățenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijin apelând numărul de telefon 0241/484.205 dispecerat Poliția Locală Constanța sau la numărul 112, apel unic de urgență.

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RADET Constanța își rezervă dreptul de a factura și de a încasa de la consumatorii debranșați/deconectați ilegal de la sistemul centralizat de încălzire contravaloarea prejudiciul

vin aug. 12 , 2016
RADET Constanța aduce la cunoștință tuturor consumatorilor că în conformitate cu prevederile art. 38 din Legea 325/2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termică, furnizorul de energie termică este îndreptățit să recupereze de la utilizatorul de energie termică, daunele dovedite a fi din vina acestuia. Având în vedere cele […]
radet constanța

V-ar putea interesa și: