Restricții de circulație în Constanța, pe 1 și 2 iunie. Cântă Paraziții

Paraziții
Paraziții

Două zile de petrecere îi aşteaptă pe cei mici, în Piaţa Ovidiu, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Deschiderea oficială are loc vineri dimineață de la ora 10:00 cu „Maratonul Copilăriei“, iar apoi cei mici se vor distra alături de personajele lor preferate din desenele animate.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente se vor lua măsuri de blocare a următoarelor artere de acces: strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Sulmona, urmând ca pe strada Marcus Aurelius să se circule pe ambele sensuri; strada Remus Opreanu (de lângă Direcția Agricolă) la intersecția cu strada Revoluției din 22 decembrie 1989, pe strada Revoluției din 22 decembrie 1989 se va circula dinspre strada Remus Opreanu spre bulevardul Regina Elisabeta.
Restricțiile de circulație se vor aplica în zilele de 1 și 2 iunie în intervalul orar 10:00 – 21:00
Pentru adulți, clubul Goblin a pregătit un sfârșit de săptămână plin de distracții. Astfel că, în datele de 01 și 02 iunie 2018 în intervalul orar 18:00 – 23:00, pe plaja Modern din Constanța vor concerta, printre alții, Paraziții, Șatra Benz, Axon, Tranda.
Având în vedere că evenimentul se derulează pe plajă nu vor exista restricții prea mari. Totuși, se va lua măsura de blocare a accesului auto pe strada Lebedei (strada adiecentă locului în care se va desfășura evenimentul) pe porțiunea cuprinsă între Tomis Marina Office și bariera de acces pe plaja Modern. Blocarea se va realiza în zilele de 1 şi 2 iunie 2018 între orele 12:00 – 23:00.

Comunicat de presă Primăria Constanța

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ea a oprit pentru a vira, el a intrat în ea

Thu May 31 , 2018
La data de 31 mai a.c., în jurul orei 16.58, un bărbat, de 49 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Nicolae Bălcescu, dinspre Constanța către Hârșova și, ajungând la intersecție cu strada Gării, din cauza neatenției, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de […]
accident