Restricții de circulație în mai multe zone din municipiul Constanța

restricții de circulație

Primăria Constanța impune restricții de circulație în mai multe zone în care vor avea loc trei competiții sportive, în acest final de săptămână.

Cea de-a VIII-a ediție a „Cupei Mării Negre la ciclism” debutează sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 10:30, în Piața Ovidiu, cu prima etapă.

Concursul se adresează exclusiv sportivilor între 5 și 14 ani și va avea următorul itinerariu:

– pentru copii: traseul va consta în ture desfășurate în jurul statuii lui Ovidiu;

– pentru juniori: participanții vor pleca din fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța – ocol al pieței Ovidiu prin fața sediul B.N.R. – strada Traian – strada Petru Rareș – strada Vasile Canarache – stânga pe lângă Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța – dreapta la intrarea în piața Ovidiu.

A doua și a treia etapă sunt programate pentru 20 aprilie și 11 mai.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat, între 12 aprilie, ora 12:00 și 15 aprilie, ora 10:00, la intersecția străzii Traian cu strada Sulmona.

Tot sâmbătă, este programată cursa „Aleargă cu Decathlon” care va avea loc pe faleza din stațiunea Mamaia, pe tronsonul cuprins între Complex Cleopatra și Hotel Iaki, începând cu ora 10:00.

Se vor lua măsuri de siguranță, în sensul că accesul autovehiculelor în zona de desfășurare a evenimentului va fi interzis în intervalul orar 10:00-12:00.

De asemenea, duminică, 14 aprilie, cu ocazia maratonului organizat de Asociația Club Sportiv ACTIS Călărași, traficul rutier va fi închis pe faleza din stațiunea Mamaia, între Hotel Iaki și Hotel Modern, între orele 09:00 și 13:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.