Restricții de circulație în orașul Constanța din cauza Turului Dobrogei

Peste 200 de concurenți vor participa duminică, 13 mai 2018, la Turul Dobrogei la ciclism.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții bune și fără incidente, Primăria Constanța a anunțat că vor fi luate următoarele măsuri:

  • închiderea completă a circulației pe bulevardul Aurel Vlaicu pe tronsonul cuprins între Campusul Universitar și intersecția cu bulevardul Tomis
  • blocarea ieșirilor dinspre zona lac Sutghiol spre bulevardul Aurel Vlaicu (străzile Topazului, Safirului, Perlei, Opalului, Agatului, Smaraldului, Rubinului)
  • blocarea ieșirilor dinspre zona de cartier Tomis Nord spre bulevardul Aurel Vlaicu (strada Dispensarului, ieșirile dinspre aleea Hortensiei către bulevard);

Măsurile privind închiderea traficului rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe ambele sensuri de mers, vor fi luate în intervalul orar 10:00 – 13:45.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

  • ora 09:00: adunarea participanților la sensul giratoriu de la Campusul Universitar;
  • ora 10:00 – 11:00: circuit stradal pentru copii (5-14 ani) în cadrul etapei a IV-a a Cupei Mării Negre, care se va desfășura pe bulevardul Aurel Vlaicu, între Campusul Universitar și intersecția cu bulevardul Tomis și retur;
  • ora 11:30 – 13:45: circuit stradal cu sportivi licențiați, ce se va desfășura pe traseul cuprins între bulevardul Aurel Vlaicu și intersecția cu bulevardul Tomis și retur (25 de tururi).

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

USR Constanța: Registrul spațiilor verzi, o afacere PSD

vin mai 11 , 2018
Primăria Constanța a semnat în sfârșit contractul privind întocmirea Registrului Local al Spațiilor Verzi, după șapte ani, perioadă în care a primit și două amenzi din partea Gărzii de Mediu, iar spațiul verde din Constanța a fost pur și simplu măcelărit. USR Constanța este îngrijorat de faptul acest contract a […]

V-ar putea interesa și: