Restricții de circulație în zona Casa de Cultură din Constanța, de vineri până sâmbătă

Primăria Municipiului Constanța informează că începând de vineri, 13 septembrie, ora 18:00 și până sâmbătă, 14 septembrie, ora 20:00, traficul rutier va fi restricționat pe banda 1 de circulație de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între aleea Daliei și strada I.L. Caragiale, precum și în zona parcărilor în spic aflate pe tronsonul menționat.

De asemenea, va fi restricționat accesul autovehiculelor în parcările aflate pe strada I.L.Caragiale, pe tronsonul delimitat de intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu până la bariera de acces în parcarea Casei de Cultură Constanța.

Motivul îl constituie desfășurarea unei conferințe regionale, sâmbătă, 14 septembrie, la Casa de Cultură din Constanța.

Este vorba despre „Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud – Est.”

Evenimentul va avea loc în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, din Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 1., Constanța, începând cu ora 17.00.

La întâlnire, alături de președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, vor participa președintele României, Klaus Iohannis, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari, membrii și simpatizanții Partidului Național Liberal.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Un pompier și-a cerut iubita de soție, de Ziua Pompierilor, în public

vin sept. 13 , 2019
Un pompier din cadrul ISU Dobrogea și-a cerut iubita de soție, de Ziua Pompierilor, în public. Evenimentul s-a petrecut astăzi, 13 septembrie, pe faleza Cazinoului din Constanța. Căpitanul Alexandru Costache a cerut-o de soție pe iubita lui, Lorena Trandafir. „Îți jur credință pentru totdeauna ție, dragostea mea, și sper ca […]
cerere in casatorie isu dobrogea

V-ar putea interesa și: