Restricții de circulație în zona Peninsulară pentru Slujba de Înviere

Restricții de circulație în zona Peninsulară pentru Slujba de Înviere

Sâmbătă, 23 aprilie, în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” va fi oficiată slujba religioasă de Paște. Începând cu ora 23:00, se va organiza o procesiune religioasă având ca punct de plecare Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cu deplasare pe strada Arhiepiscopiei, bulevardul Regina Elisabeta, Portul Tomis după care se va reveni către altarul de vară situat în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” pentru a distribui lumina sfântă și pâinea sfințită.

Pentru siguranța participanților la eveniment, în perioada 23 aprilie, ora 21:00 – 24 aprilie, ora 02:00, se va interzice circulația autovehiculelor pe strada Arhiepiscopiei, tronsonul delimitat de strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta. Circulația autovehiculelor va fi redirecționată pe strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino, strada Revoluția din 22 Decembrie 1989.

De asemenea, în intervalul menționat, se vor dispune măsuri temporare de restricționare a traficului rutier necesare deplasării în condiții de siguranță a participanților la procesiunea religioasă pe strada Arhiepiscopiei, bulevardul Regina Elisabeta, strada Lebedei până în Portul Tomis.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Aproape o treime dintre drumurile modernizate din România aveau durata de serviciu depăşită la sfârşitul lui 2021

Thu Apr 21 , 2022
Aproape o treime dintre drumurile modernizate din România aveau durata de serviciu depăşită la sfârşitul lui 2021, potrivit unui comunicat al Institutului Naţional de Statistică publicat joi. „Din lungimea drumurilor naţionale, 6197 km (35,4%) erau drumuri europene, 931 km (5,3%) autostrăzi, iar din punctul de vedere al numărului de benzi […]
aglomeratie-masini_crop_crop