Restricții de circulație în zona Sala Sporturilor din Constanța

Sala Sporturilor din Constanța va găzdui marți, 22 septembrie 2020, începând cu ora 19:45, meciul de handbal dintre HC Dobrogea Sud Constanța și Sporting CP Lisabona, în cadrul „EHF European League”.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, marți, 22 septembrie 2020, în intervalul orar 06:30 – 20:00, vor fi restricționate pentru circulația autovehiculelor intrările în parcarea Sălii Sporturilor din Constanța, dinspre strada Mircea cel Bătrân, respectiv bulevardul Tomis.

De asemenea,  în data de 22 septembrie 2020, în intervalul orar 06:30-20:00, va fi restricționată circulația autovehiculelor pe banda 1 de deplasare pe strada Decebal, de  la intersecțiile acesteia cu bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța are o secție ultraperformantă de terapie intensivă neonatală FOTO VIDEO

lun sept. 21 , 2020
Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, și dr. Cătălin Cîrstoveanu, au fost prezenți astăzi la Compartimentul de Terapie Intensivă Neonatală – Secția Neonatologie – din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.  Echipamentele cu care a fost dotat compartimentul sunt ultraperformante, iar valoarea totală a acestora […]

V-ar putea interesa și: