Restricții de circulație, pe 24 ianuarie, în zona peninsulară

Piata Ovidiu

Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită la Constanța printr-o serie de manifestări care vor avea loc marți, 24 ianuarie, în intervalul orar 09:00-12:00, în Piața Ovidiu.  

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat în intervalul orar 09:00 – 12:00 în perimetru de siguranţă delimitat de str. Vasile Canarache, str. Petru Rareş, str. Traian, str. Dimitrie Cantemir, str. Marcus Aurelius și str. Revoluţiei din 22 Decembrie 1989.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nor spectaculos, în formă de OZN, filmat în Turcia

vin ian. 20 , 2023
Un nor masiv, în formă de OZN, plutea deasupra unui oraș din Turcia, schimbându-și culorile de la portocaliu la roz la galben, în timp ce răsăritul soarelui arunca raze asupra sa. Privitorii au observat imaginea suprarealistă, desprinsă parcă din filmele SF, deasupra Bursei joi, 19 ianuarie, a informat TRT World, […]

V-ar putea interesa și: