Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui, de Rusalii, pentru autovehiculele de mare tonaj

autostrada soarelui constanța bucurești
Autostrada 2 București – Constanța

Circulaţia autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone este restricţionată, de sâmbătă până luni, pe autostrada Autostrada Soarelui Bucureşti-Constanţa, dar şi pe DN 7 şi DN 39, cu ocazia Rusaliilor.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ordinuli MT-MAI nr. 1249-132/2018 prevede că circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă sâmbătă, 6 iunie, duminică, 7 iunie, şi luni, 8 iunie, când se sărbătoresc Rusaliile.

Restricţiile sunt în vigoare pe A2 Bucureşti (intersecţia A2 cu DNCB) – Fundulea – Lehliu – Feteşti – Cernavodă – Constanţa (intersecţia A2 cu A4), pe ambele sensuri, sâmbătă între orele 16.00 şi 22.00, iar duminică şi luni între 6.00 şi 22.00.

Pe DN 7, restricţiile se aplică între Piteşti (intersecţia DN 7 cu DN 7C) – Râmnicu Vâlcea – Veştem (intersecţia DN7 cu DN 1), pe ambele sensuri, sâmbătă între orele 16:00-22:00 , iar duminică şi luni între 6:00-22:00. Pe DN 39 Agigea (intersecţia DN 39 cu DN 39A) – Mangalia (limita municipiu), aceleaşi restricţii se aplică pe ambele sensuri, în aceleaşi intervale orare.

Încălcarea prevederilor constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă, arată CNAIR.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Între Chin și Amin, premiat la unul din cele mai importante festivaluri de film din lume

Sat Jun 6 , 2020
Filmul Între Chin și Amin a fost premiat la unul din cele mai importante festivaluri din lume: The Accolade Global Competition. Juriul a decis să acorde peliculei regizate de Toma Enache premiul de excelență pentru cea mai bună regie, dar și o distincție specială de excelență pentru întregul film. Revistele […]
Intre Chin si Amin premiat