Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui

Se lucrează și la podul de la Cernavodă. Sursă foto: CNAIR
Se lucrează și la podul de la Cernavodă. Sursă foto: CNAIR

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa se circulă în condiţiile unui carosabil umed, fiind precipitaţii sub formă de ploaie, însă vizibilitatea este bună, iar traficul este redus. Pe mai multe sectoare de drum sunt restricţii de circulaţie din cauza lucrărilor la carosabil. 

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17, 27-33, 68 – 75 se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. 

De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri. 

„Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule”, a anunţat Centrul Infotrafic.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Cristina Dumitrache: „Ministerul Sănătății nu este Ministerul Covidului! Pentru bolnavii cronici afecțiunile nu stau pe loc”

lun apr. 5 , 2021
Cristina Dumitrache, deputat PSD, atrage atenția asupra unui fapt extrem de grav: declarațiile recente ale ministrului Sănătății, care spune că unele operații vor fi amânate pentru că personalul medical se va concentra pe tratarea pacienților cu Covid-19. „Inevitabilul s-a produs! Sau mai bine spus se întâmplă de ceva vreme dar […]

V-ar putea interesa și: