Restricții de circulație pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

În noapte de joi spre vineri (22 martie) pe bulevardul Aurel Vlaicu vor fi impuse restricții de circulație.

Primăria Municipiului Constanţa, prin S.C.Confort Urban, începe să traseze marcaje rutiere longitudinale şi pietonale, pe bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Alba Iulia, până la intersecţia cu DN3C.

Diseară, începând cu ora 22:00, se va închide alternativ câte o bandă de mers, de la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Alba Iulia, până la intersecţia cu strada Nicolae Filimon.

Șoferii sunt rugaţi să circule cu prudenţă şi cu cu viteză redusă în zona în care se efectuează lucrările.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi adolescenți loviți în plin de o mașină în timp ce traversau pe trecerea de pietoni

joi mart. 21 , 2019
Doi adolescenți au fost loviți în plin de o mașină, chiar în timp ce traversau pe trecerea de pietoni. Polițiștii spun că, la ora 16:10,un bărbat de 21 ani a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, dinspre strada Soveja către stațiunea Mamaia. Când a ajunsla marcajul pietonal din […]

V-ar putea interesa și: