Restricții de circulație pe o arteră importantă din oraș

Traficul rutier va fi restricționat total sâmbătă, 09 noiembrie, între orele 08:00 -17:00, în perimetrul cuprins de străzile Pescăruș și Dragoslavele din municipiul Constanța.

Motivul îl constituie realizarea lucrărilor de asfaltare pe strada Unirii, porțiunea cuprinsă între străzile Dorobanți și Dragoslavele.

De asemenea, pentru buna desfășurare a intervențiilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată și pe strada Războieni, între bulevardul Mamaia și strada Unirii iar accesul auto va fi permis doar riveranilor.

Confort Urban face apel către constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primarul liberal din Mangalia a majorat plafonul pentru ajutorul social

Fri Nov 8 , 2019
Consilierii locali din Mangalia au aprobat în cadrul ședinței ordinare desfășurate joi, 7 noiembrie, mai multe hotărâri cu caracter administrativ și social. Unul dintre proiectele adoptate a vizat modificarea plafonului de acordare a tichetelor de transport pentru pensionari, persoane cu dizabilități și persoane de peste 60 de ani fără venit. […]