Restricții de trafic în municipiul Constanța

Lucrările de infrastructură impun restricții de trafic în municipiul Constanța, a anunțat primăria.

Pe strada Liliacului, se recondiționează infrastructura pietonală pe tronsonul delimitat de strada Pandurului și strada Progresului. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat parțial, până la ora 16:00.

De mâine, încep lucrările de reabilitare a carosabilului pe aleea Lupeni. Se va acționa cu utilaje de frezare și asfaltare, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 08:00-16:00. Intervențiile vor continua până vineri, cu aceleași restricții de trafic rutier.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret Constanța face angajări. Opt posturi disponibile

mar oct. 5 , 2021
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează: funcţie de conducere – şef formaţie muncitori grad II (1 post); funcţie de execuţie – muncitor calificat I (ospătar) – (1 post); funcţie de execuţie – muncitor calificat […]
anunt angajare

V-ar putea interesa și: