Restricții de trafic la sfârșit și început de an în Constanța

Piata Ovidiu
Piața Ovidiu

Primăria Constanța va institui restricții de circulație pe arterele care conduc către locul de desfășurare revelionului, organizat în Piața Ovidiu (detalii AICI).

Astfel, până în data de 03 ianuarie 2023, ora 09:00, se vor bloca următoarele artere de acces:

– intersecția străzii Traian cu strada Sulmona;

– intersecția bulevardului Tomis cu strada Sulmona;

– intersecția străzii Mircea cel Bătrân cu strada Sulmona;

– intersecția străzii Arhiepiscopiei cu intrarea în Piața Ovidiu.

În această perioadă, strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de circulație, de la intersecția cu strada Sulmona și până în spatele Pieței Ovidiu.

Totodată, în perioada 31 decembrie 2022 – 01 ianuarie 2023, în intervalul orar 18:00 – 02:00, vor fi restricționate:

– intersecția străzii Crângului cu strada Revoluției din 22 Decembrie 1989;

– intersecția străzii Vasile Canarache cu strada Petru Rareș;

– intersecția străzii Marcus Aurelius cu strada Sulmona;

– intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian (zona „Lupoaică”);

– intersecția străzii C.A. Rosetti cu strada Petru Rareș;

– strada Remus Opreanu la intersecția cu strada Lebedei;

– bulevardul Regina Elisabeta cu strada Revoluției din 22 Decembrie 1989.

De asemenea, în perioada 31 decembrie 2022, ora 08:00 – 01 ianuarie 2023, ora 02:00, se va restricționa accesul în zona de parcare de pe strada Arhiepiscopiei cuprinsă între strada Crângului și Piața Ovidiu.

În zona de acces în perimetrul de desfășurare a evenimentului se vor organiza controale ale participanților pentru evitarea pătrunderii cu obiecte pirotehnice interzise, recipiente de sticlă, băuturi alcoolice, arme sau obiecte contondente.

Accesul riveranilor va fi permis în zona afectată de restricții. Accesul se poate face prin prezentarea unui act de identitate care să ateste domiciliul în zona afectată de restricții.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O șoferiță din Constanța „zbura” pe centura Bacăului. Cu ce vitează a fost surprinsă

mie dec. 28 , 2022
O femeie de 49 de ani din Constanţa a fost prinsă de radar pe Centura Bacăului cu 217 kilometri pe oră. „La data de 22 decembrie, în jurul orei 16.19, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat pe A 7, centura ocolitoare a municipiului Bacău, o femeie de 49 […]

V-ar putea interesa și: