Restricții de trafic pe Autostrada Soarelui din cauza unui transport agabaritic

autostrada soarelui (2)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, începând cu ora 00,00, se va desfăşura un transport agabaritic pe Autostrada A2.

Traseul pe care vor fi restricţii este: Poarta 7 Port Constanţa – Autostrada A4 – Autostrada A2 – DNCB (Centura Capitalei) – intersecţie DNCB cu şoseaua Berceni – IMGB.

Transportul este format dintr-un camion cu lăţimea de 5,1 metri.

Viteza de deplasare va fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Transporturile vor fi însoţite pe traseu de echipaje de poliţie rutieră.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACN vrea să cumpere servicii de pază în valoare de 5,4 milioane lei

mie dec. 23 , 2020
Administrația Canalelor Navigabile organizează o licitație pentru a cumpăra servicii de pază civilă fixă și pază prin patrulare auto la obiectivele sale. Valoarea estimată a contractului este de 5.435.368 lei. Descrierea contractului, potrivit caietului de sarcini, este următoarea: a) Asigurarea pazei si protectiei angajatilor, obiectivelor, bunurilor si valorilor Achizitorului, conform […]

V-ar putea interesa și: