Restricții de trafic pe bulevardul Tomis din Constanța timp de 5 zile

Primăria Municipiului Constanța anunță că începând de marți, 28.10.2019, până vineri, 01.11.2019, pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Tulcei și bulevardul Aurel Vlaicu, SC Confort Urban SRL va freza carosabilul în vederea asfaltării.

Lucrările se vor derula în perioada nopții, între orele 19:00 – 05:00, pentru a nu fi îngreunat traficul rutier în timpul zilei, iar în tot acest interval orar traficul va fi restricționat alternativ pe câte o bandă pe sens.

Prin urmare, constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un tânăr dispărut în Marea Neagră în august, căutat de poliție

Fri Oct 25 , 2019
Poliţiştii din Constanța au anunțat, astăzi, că au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui DUMITRU – MARIAN GAGIU, de 24 ani, din municipiul Târgu – Jiu, județul Gorj. La data de 13 august a.c., în jurul orei 13.00, bărbatul a intrat în apele mării, în dreptul unui hotel din […]