Restricții de trafic pe podul din Ovidiu

Începând cu data de 18.09.2023 se impun din nou restricții pe podul din Ovidiu.

D.R.D.P. Constanța informează participanții la trafic că, începând de luni, 18 septembrie 2023, ora 9:00, se instituie restricții de circulație în vederea continuarii si finalizării executării lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu, situat pe drumul național DN 2A, km 196+739, traficul rutier urmand a se desfașura pe cate o bandă de circulație în ambele direcții.

Potrivit DRDP Constanța managementul de trafic este aprobat până la data de 30.10.2023. 


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O femeie a murit după ce crucea de la mormântul soțului său a căzut peste ea

vin sept. 15 , 2023
Pompierii clujeni au fost solicitați să intervină vineri după un accident bizar petrecut în cimitirul din cartierul Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca, potrivit Ziua de Cluj. O cruce a căzut peste o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic. „Pompierii din […]

V-ar putea interesa și: