Restricții de trafic pe strada Biruinței din Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C Confort Urban SRL, a demarat lucrările de decopertare a carosabilului pe strada Biruinței, după ce, anterior, au fost reabilitate trotuarele și au fost realizate noi parcări pentru riverani.  

Lucrările de frezare a carosabilului se vor desfășura pe parcursul acestei săptămâni, în intervalul orar 08:00-16:00, iar traficul rutier va fi restricționat total pe strada Biruinței, pe sectorul cuprins între strada Barbu Ștefănescu Delavrancea și strada Izvor și pe sectorul delimitat de strada Rândunelelor și strada Baba Novac.  

La finalizarea acestor lucrări, va fi așternut un nou strat de asfalt destinat traficului auto, de tip BA16.  

V-ar putea interesa și: Confort Urban afirmă că este depășită de situație. Se pregătește cel mai nou tun?


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marea debranșare: jumătate din constănțenii racordați la sistemul centralizat de încălzire au dat bir cu fugiții în ultimul deceniu

mar sept. 6 , 2022
Constănțenii s-au debranșat în număr foarte mare de la sistemul centralizat de încălzire, în ciuda procedurii greoaie și a piedicilor puse. S-a ajuns la un număr atât de mic încât se pune problema rentabilității întregului sistem. În 2011, la RADET Constanța erau branșate 85.305 de apartamente din municipiu. Cifra era […]
radet debransare constanta

V-ar putea interesa și: