Restricții EXTINSE de CIRCULAȚIE și PARCARE în Constanța

politia

În orașul Constanța vor fi impuse restricții de circulație și parcare, cu ocazia evenimentelor dedicare Zilei Naționale a României.

Astfel, luni, 26 noiembrie și vineri, 30 noiembrie, începând cu ora 16:00, vor fi interzise oprirea și staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale.

Vineri, 30 noiembrie, măsurile de siguranță vor viza și parcările situate pe strada I.L. Caragiale (în dreptul Casei de Cultură), parcarea care aparține Casei de Cultură a Sindicatelor și parcarea de pe Aleea Daliei.

Marți, 27 noiembrie (repetiția generală) și sâmbătă, 01 decembrie, începând cu ora 09:00, traficul rutier va fi restricționat total pentru toate categoriile de autovehicule, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, respectiv bulevardul 1 Decembrie 1918, între bulevardul I.C. Brătianu și bulevardul Tomis.

Excepție fac mijloacele de transport în comun aparținând R.A.T.C. Constanța, care vor circula, după cum urmează:

  • în intervalul orar 09:00 – 11:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda a 3-a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre strada I.L. Caragiale spre bulevardul Tomis;
  • în intervalul orar 11:00 – 12:00, circulația mijloacelor de transport în comun va fi oprită;
  • în intervalul orar 12:00 – 14:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda a 3a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre bulevardul Tomis spre strada I.L. Caragiale.
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Sfârșit tragic pentru o bătrână de 86 de ani

Sun Nov 25 , 2018
O bătrână de 86 de ani a murit arsă de vie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în locuința sa din Corbu de jos, de pe strada Vasile Sasu. Opt pompierii de la ISU Dobrogea au intervenit cu două autospeciale de stingere, iar la apelul de la 112 a ajuns […]
Casa în care a avut loc incendiul (foto: ISU Dobrogea)