Restricții totale de trafic rutier pe străzile Constantin Brătescu și Griviței din constanța

Restricții totale de trafic rutier pe străzile Constantin Brătescu și Griviței din constanța
Strada Constantin Brătescu

Primăria Municipiului Constanța continuă procesul de reabilitare a zonei carosabile pe arterele rutiere adiacente străzii I.G. Duca. Carosabilul decopertat este recondiționat cu asfalt.

Marți, 30 martie, se vor executa lucrări de asfaltare pe strada Constantin Brătescu, tronsonul delimitat de străzile Avram Iancu și I.G. Duca, după ce săptămâna trecută s-a modernizat infrastructura rutieră pe strada Avram Iancu, traficul rutier fiind restricționat total, în intervalul orar 08:00-17:00.

Lucrările de asfaltare vor continua și miercuri, 31 martie, cu restricții totale de trafic rutier în prima parte a zilei.

În cea de-a doua parte a zilei, se va asfalta carosabilul și pe strada Griviței, porțiunea cuprinsă între strada I.G. Duca și strada Jupiter, circulația autovehiculelor fiind restricționată total pe sectorul de drum pe care se intervine.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tratamentele la domiciliu, o șansă pentru copiii bolnavi de cancer. Ce prevede proiectul Asociației Dăruiește Aripi

Mon Mar 29 , 2021
Grație sprijinului oferit prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, asociația Dăruiește Aripi  a putut realiza prima analiza regională amănunțită a situației copiilor cu cancer, în cadrul proiectului Tratamente la domiciliul copiilor cu boli grave din Dobrogea – Prima […]
DaruiesteAripi